Nu blir det snart motion i den vackra naturen !

Jaa, det är en fantastisk motionsrunda den jag tar i Askersunds stad ! Gående i skogar o längs sjön ! O med stora nivåskillnader ! Det poängterar jag ständigt här ! Om jag är tjatig ? Jaa, det är jag av medfödd entusiasm ! O motion bertyder mycket för mig ! Och jag har support av min doktor ! Har ni 99 % syreupptagningsförmåga av 100 % ? Det har jag och det " skäms jag inte för  att prata om " ! Och håll käften Jante ! Att " du inte kämpar som jag gör " både när det gäller att skaffa mig kunskap om samhället o Världen och ger järnet på dina motionsrundor, kan inte jag rå för ! Och en motionsrunda nästan varje dag kan även vara 500 m med en rullator ! Jag ser ofta en del äldre som är ute med sina rullatorer ! Och jag pratar ofta med dom  och dom verkar ganska förnöjsamma !
              Idag blir det en motionsrunda som sagt ! De andra dagarna denna veckan har det varit andra aktiviteter, bl.a då doktorsbesök ! Vadå då ! Jag går så ofta på " livets stigar med entusiasm o livsvilja " ! Det tänker jag fortsätta med  som en liberal människa !
             Och kepsen vann jag på lotteriet på pensionärsföreningens månadsmöte igår ! Och pensionärsföreningen heter SPF Gemenskap och den denna lokalförening finns givetvis i Askersund ! Ja nu går jag snart ut på min motionsrunda, utan denna keps ! Har andra bl.a en som står ÖSK på ! Den har jag på mig när det blir lite kallare ! Alltid kan det " väl reta nån " ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0