Vem tror du att du är ?

Den frågan kommer att ställas till ett antal kändisar i det populära tv-programmet med rubriken Vem tror du att du är, nu i höst ? Ja, när det gäller mig själv så har jag ställt mig den frågan när det gäller min mormors utländska släkt där jag inget vet från ca 1830 o bakåt i tiden !
Inga platser, inga namn på generationerna innan ! Det har jag på de andra från morfar, farmor o farfar ! Och det är många andra för utom jag som är intresserad av dessa frågor ! Och kändisarna, får ju hjälp via tv-kanalerna både de svenska o utländska. Den amerikanska förlagan har ju ochså gått i tv här hemma i Sverige ! Dessa programserier har blivit mycket populära ! Och det är klart att sådana här program går hem för det är kändisars rötter o gener det handlar om ! Och en icke kändis, äldre pensionär som jag som är lika intresserad hade ju aldrig klarat det på egen hand ekonomiskt t.ex. !
                  Det här fotot är från 1938 ! Det är min kära mor som håller mig ! Och när jag döptes så var min mormor min gudmor ! Och det är då min mors o mormors kvinnliga släkt som mest är " dold i mörker "  bakåt i tiden och även till en del på mormors fars sida ! Jag gör så gott jag kan i denna intressanta fråga men känner mig väldigt hjälplös på samma gång som det är ett spänningsmoment i mitt liv !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0