Amusing, så kan man beskriva motionsrundan !

 Och denna runda bedrevs i nordostvind,i råkallt väder och i temperatur som var + 3 C ! Men det sket " motionen o undertecknad i " ! :) Men jag var ochså på studiebesök till att börja med !
 Och det var jag i den här gamla nyrestaurerade fabrikslokalen i Askersund som invigdes för några dar sen ! Jaa, byggnaden innehåller sportbar, bowlingbana, restaurang o konferenslokal ! Och jag blev så imponerad ! Måtte det gå bra ! Stan är ju liten, men ryktet kommer att sprida sig utanför grindarna, det är jag säker på !
  Vi börjar väl med bowlingbanan, av förnämt snitt ! Vi får väl se om det blir nått slag ! ? Ni kan tro jag blev imponerad när jag klev in genom ingången ! 
  Jaa, här har vi delar av restaurangen ! Baren ligger till vänster ! Allt imponerande ! Jag pratade med killen i baren fick information om priserna mm ! Och ägaren till det hela syns faktiskt på bilden ! Honom prata jag ochså med ! Och fick information ! Och jag sade till dom att detta var en höjdare ! Det har min kompis Torsten påtalat redan ! Och jag håller med honom ! Vilken hit det är för denna lilla stad ! Och strandpromenaden ligger inte långt bort ! Ja, Detta kommer att dra folk utifrån ochså ! Jag blev mycket mer positiv till detta efter mitt besök !
 Apropå min kompis Torsten o Vivi-Ann ! Detta är deras barnbarn Anna som jag ochså pratatde  med ! Arbetar här ! Tyvärr blev kortet suddigt , men det bjuder vi på, Anna o jag ! Jaa, det blir ju inte något springande här ! Men besök kommer det att bli, efter budget ! Själv, men visst folk är välkomna att följa med !
                         Det här besöket blev ett stort utropstecken ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0