Då var det helg igen !

Vad är det egentligen som är värt nånting här i livet ! Jag behöver inte så mycket för att känna mig nöjd o tacksam ! O ödmjuk ! Idag var det ju strålande väder ! O bl.a. den här delen av norra Vätterns arkipelag ser jag ju var o varannan dag+ att jag sett mycket annat vackert i mitt land ! O frisk är jag igen ! Är inte van o vara sjuk faktiskt !
                   Jaa, sen kan man ju fråga  sig hur det är med svenska folkets nöjdhet egentligen ? Och förmåga att förstå att vi har det egentligen bra oavsett regim i landet ! O de svenska medias förmåga att nästan bara  påpeka det som är negativt i landet, tar jag bestämt avstånd ifrån ! O det verkar som svenska folket hellre gottar sig i negativism än optimism ! Om man hittar fel på en sak betyder inte det att det är fel på allt annat i samma sammanhang !
 Jag hoppas att ni kan få några poitiva vibbar av detta foto ! Jag håller som vanligt med skrivandet i helgen ! Både här o där ! O behöver du gnälla över allt för att känna tillfredställelse så är det upp till dig ! Konstaterar undertecknad !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0