Det är lite tjatigt att skriva det !

Vadå ! Att vädret var bra idag ! Det hade nog sålt mer om jag hade skrivit att det var dåligt ?  Ännu mera om jag skrivit att det blir uselt år 2100 ! Hm ,det är bara o sticka ut hakan o genomskåda samhällsdebatten idag ! Sen får vi se om det lugnar ner sig i Oktober ? O Vädret o Sverige blir perfekt ?
 Gamla foton var det ! Här har vi mammas gosse med på bilden ! Här är jag nog ganska lik henne, lilla mamma  O andra jag känner är ganska lika mig ! Lilla mamma jaa, hon bekymra sig nog en del över sin  " lilla gosse " men såg att det ordna sig bra !
           Jaa, vem är inte OCHSÅ glad över " sin lilla mamma " !  Med sina vackra mörka anledsdrag ! Och vackra inre !  O det där kommer vi underfund med ju äldre vi blir ! För vi " närmar oss " ju våra  anhöriga ! Oavsett utseende ! Det här känns väldigt bra att få skriva !!! Vi kan aldrig undkomma vårt öde ! Den insikten fördärvar åtminstone inte mitt liv !
              Men det känns lite hjälplöst att inte känna till hennes kvinnliga rötters ursprung , bakåt i tden! Men dom kan kanske förklara att jag tar in musik i själen från olika länder, ute i Europa !? O njuter så !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0