God morgon får jag väl säga !

Har ju varit uppe ett tag ! Vädret jaa, solen lyser ! Så det verkar bli bra väder o gå ut i ! Men vår i luften ? Om solen lyser ! Annars har det varit rätt kyligt i luften hittills i april ! Fingervantarna har varit på när det motionerats ! 
                Jaa Örebro Sk liksom Malmö FF har nu inte förlorat någon match ännu ! Möts i Örebro på onsdag kväll ! Ett  på sistone tilltufsat Arsenal har gått till Fa-cup final ! Och ett annat favoritlag , Liverpool slog Manchester City, fantastisk match, och leder ligan ! Bayern München har ju redan vunnit tyska ligan o verkar nu gå på sparlåga o koncentrera sig på Champions league ! Där dom möter Real Madrid om nån vecka ! Barcelona är ochså ett favoritlag sen många år ! Men...jaa, dom har tappat i styrka ! Olika, olika favoritlag i ! Dom jag skrivit om här är mina favoritlag !
             Men jag har inte tittat på något övrigt ännu från Världen ! Jaa, jag vet att det är 100 år sen första världskriget starta ! Min mor föddes ett år efteråt ! Jaa, vad är  lång tid egentligen ? Om man tänker efter i nuet ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0