Jag tycker jag får upprepa det varenda dag !

..att det är helg snart ! Tiden går väldigt fort ! Men det är för att man trivs med tillvaron, antagligen !
             Det var ju strålande väder idag på motionsrundan, lite kyligt när jag gick ut ! Nån minusgrad i natt ?
Men vantarna åkte av ! Det här fotot är taget nära Hagabadet i Askersund då . Och om dom känner igen sig vet jag inte men både Tåtte  o Melissa har badat där !
 
 
 Det är ju väldigt kuperat i staden,det syns ju ochså här nära Vättern ! Det beror alltså på inlandsisens härjningar ! Naturen i stan är ett typexempel på detta ! Och jag mötte många trevliga människor på rundan i dag ochså ! O positiva ! O en del satt o sola på en bänk ! Rundan tog nog en halvtimme  längre p.g.a.pratandet .
 
 Som sagt det finns ju skogsområden i Askersund ! Idag var det häckande ? korpar som förde talan i skogen ! Det har dom gjort i flera år ! Antagligen är dom stannfåglar ! Och flyger över området gör dom ofta o kallar på varann ! Håller koll antagligen o spanar efter byte eller as !
              Jaa, sen måste jag tala om nått kul ! I Askersund har en rustik fabrikslokal förvandlats till typ internationellt nöjespalats med lokal prägel ! Innehållande bl.a. sportbar, konferenslokal o bowlinghall !!
              En satsning i en liten stad som jag hoppas är värld pengarna ! Besök från folk utifrån är nog  nödvändigt ! På somrarna kommer det nog inte vara något problem ? Om undertecknad kommer att gå dit ? Givetvis men nån stamkund har jag inte råd att bli ! Och palatset ligger inte långt från Vätterns strand !
                    Nu är jag  lite trött känner jag !  Har varit mycket motion i veckan ! Men i morgon blir det ingen ! Som vanligt !            Trevlig helg ! Jag är inte slav under datan ! Möjligtvis spelar jag musik på den ! Och vi har ju telefoner om vi vill varann nått ! 
 En imponerande fågel, korpen ! Och en renhållningens förkämpe , typ ! Är ju nån slags allätare ? Svår o fotografera ! Och flyger ofta för högt med min kameras resurser ! Så här nära lär jag inte komma nån ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0