Närmar mig 76 år !

Jag tänker fortsätta att tänk positivt om min och andras framtid ! Det finns massor som var värre förr på jorden o drabbade mänskligheten ! Det har vi facit på ! Tänk på alla farsoter o stora erövringskrig t.ex ! I alla delar av världen ! En del för tusentals, andra för hundratals och något för ca 70 år sen ! 
             Jaa nu skall vi " mänskliga o omänskliga " varelser som är 7 miljarder " skällas ut för att vi fördärvar klimatet o miljön " Jag tror ingens avsikt är att göra detta ! Men titta er runt i Världen ! Alla länder har inte kommit så långt framåt i utveckling i världen, kanske inte kunnat skaffa sig det ännu som för landet framåt ekonomiskt ! Ger välstånd ! Pekfingervalsen ! Har ni hört talas om den ?
               Och idag gratulerar vi Örebro hockey till fortsatt spel i SHL/Elitserien. Har redan vunnit kvalserien ! Nu blir det spännande att se vem som blir tvåa ! Jaa, vilket lag skulle jag vilja ha på andra plats o som då ochså går upp ! ? Vilket lag man än nämner så blir man väl " impopulär " !?
               Nu närmar sig motionen i det härliga vädret ! Vågar man uttrycka sig så ! Joo då för jag ser att det är så just nu ! Om jag vet vad som kommer att hända på rundan ? Nää, inte ens det kan jag sia om !!!! Och vad positivt för Närke o Örebro kommun ! Att både ha ett lag i högsta divisionen i ishockey o fotboll !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0