Vad skall det göras idag då ?

Jag börjar dagen med motion, och handlande på hemvägen ! Det är väl en bra början! Men det är ju bara 2 plusgrader ute ? O ingen sol ! Det skiter jag väl i ! Solen finns även ovan molnen ! Hade den inte funnits där heller så hade det knappast blivit nån utegång ! Dåligt väder ? Det ordet kan man fundera på i alla sammanhang " utom det man inte har facit på " ! Att oroa sig för allt i framtiden ? Fördärvar man inte sin vardag då ! Jag har svårt att " måla fan på väggen " !
Sverige är ett bra land o bo i , vackert o med omväxlande natur ! Med avsaknad av mycket som " är mycket värre " ! Men jag börjar på att bekymra mig för dess oroade folk " som bara tar det i minoritet negativa till sig " via media och annat ! Nått slags "självplågeri " där som sagt ständigt " fan målas på väggen " Oavsett....
Och i kväll blir det intressant att se åt vilket håll det lutar ! Jaa, vilket lag kommer att få övertaget i att få andraplatsen i hockeykvalet efter att Örebro kvalificerat sig ! Men Örebro har 2 matcher till ochså ! Där dom får ge " järnet för de andra lagens skull " ! Hur kan jag skriva om sådana här banaliteter när Sverige är så "uselt enl. media o insändare " ? 
                 Jaa, man får ju se sig om " efter ett annat land o bo i ,det måste finnas hundratals som är bättre att leva i. Där det är mindre våld, mindre terrorism , mindre krig, mindre kriminalitet, bättre skolor, bättre sjukvård , bättre äldreboende, bättre väder, bättre skolmat, bättre järnväg,bättre förskolor, mm,mm, O allt var mycket bättre förr, innan 2006 ! Dä var allt rättvist o ingen kom i kläm " !  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0