Är det en sorts nya korståg ?

 Joo, då det blev boule ! Nästan en omgång innan skurgumman uppenbarade sig  ! Men jag begav mig upp till torget ! Och klippte mig ! Och som vanligt hade jag och min frisör , med utländska gener, kristna från Libanon, väldigt givande samtal ! Han är ochså väldigt påläst om det mesta !
        Det här med Isis,Is, Isla, Islamistiska statens framfart i bl.a.Irak o Syrien är ju otäckt ! Och dom och andra extrema fundamentalistiska organisationer ger ju ingen bra reklam för den Islamistiska världen, Arabvärlden ! Dessutom måste dom ju ha stöd nånstans ifrån för att ha råd med sin fruktansvärda krigföring !
                  Nu är det ju så att Sunnimuslimerna är störst i den Muslimska Världen ! Och vilka har  då Isis bakom sig ? Så är dom tydligen i konflikt med Al Quida o kanske andra extrema organisationer ? Vad tycker t.ex Hamas om dom ? Att konstatera detta betyder inte att man drar alla Muslimer över en kam. Men det är många frågor som behöver svar här ! Bl.a. deras inblandning i revolutionen i Syrien ! Ur askan i elden ? Och som sagt var ! Vilka stöder Isis i de Muslimska länderna ! Och vilka av muslimerna i andra länder ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0