Det gäller o hålla reda på fakta..

 
 
 
Jaa, jag o mitt " alter ego " , Benny Hill  tycker detta ! Röran o sanningarna innan valet  o åsikterna är nästan ett sammelsurium ! Har aldrig varit med om dess like ! I bl.a. massmedia . Kanske det hade varit bättre o ¤ prenumerera på Grönköpings Veckoblad " Är ju bara 1 månad kvar till valet, nästan , och de  " lobbyistiska o populistiska " sanningarna kommer att avlösa varann ! Här gäller det att hålla reda på , verkligheten i nuet och det som finns facit på ! När stenkastningen i glashuset är som värst ! Utopiska löften , vad är realistiskt eller inte ? Vi kan aldrig " få tillbaks Tage Erlander "  !
   Om man genomskådar saker o ting i den svenska politiska debatten, genom att bl.a. annat var påläst...Blev avbruten av ett 046 nr från Augsburg på mobilen ! Vad vågar man svara på i dagens samhälle när okända nummer ringer upp ! Tog bort samtalet ! Men har koll på alla  försäljare för allt möjligt som ringer, via nummerpresentatör o bandspelare, inspelat ! Och när den går igång läggs det på i den andra ändan !
                    Jaa, det  är rätt kul att ha Benny Hill som "alter ego" ! Kan vara en bra motvikt mot alla " sanningar "som aldrig är så sanna som innan ett val "  ! Benny Hill o jag " går inte under " oavsett vilka som vinner valet !
               Detta är den ultimata sanningen om man är en ensamboende pensionär vars inkomst icke kommer att påverkas, bl.a. ! Bereoende på just att jag är en ensamboende pensionär , där hyran är den största utgiften !
         Som sagt var att vara påläst om det mesta , lönar sig i dagens" massmediala kaos , där populister o lobbyister styr den politiska debatten " tillsammans med massmedia !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0