Ja godmorgon ! Det här var Allt möjligt !

Vi börjar väl med vädret ! Det är  uppe i 11 dagar under det normala för årstiden nu ! Om det kallas för extremt kyligt  ? Det görs det inte så stor affär av det iallafall !  Jaa, augusti brukar ju ibland vara den månad som bad o solande lämpar sig mest för, vid högtryck o uppvärmt vatten !  Utan att vara metreolog eller vetenskapsman så är det inte svårt att utläsa att det gått prestige i klimatdebatten ! Det man har facit på förträngs o allt tolkas som värre än någonsin, ochså för framtiden
! Det märkliga är att man räkna ut jorden för framtiden via datoriserade matematiska mallar ! Dessa mallar verkar inte hjälpa ens för nästa dag , ganska ofta ! Jaa, det är iallafall väder ute idag ! Det är jag tacksam över att konstatera ! Och utropad sannolikhet i % för åska över Askersund har ej infriats vare sig den varit 1 eller 98 % ! Vilket trams !
  Arsenal låg ju illa till mor Everton igår i Premier Leauge ! Låg under i 84 matchminuten med 2-0 ! Men mål i 90 minuten fastställde resultatet till 2-2 ! Nu har ju Arsenal många spelare att välja på ! Tyskarna har kommit tillbaks och 2 av dom användes igår ! På onsdag sperlar dom den avgörande matchen mot Besiktas till Champions Leauge ! Då kommer nog t.ex. Cazorla in ! O Girou från start ?
    V-75 ! Blev en favoritomgång ! Ingen utdelning på 5 rätt ! Några sexor blev det till svågertipset o en till mig själv ! Det är många extraomgångar på V-75 i år ! En kommer på tisdag på Jägersro ! Då läggs det in en hundring ! En skall aldrig ge sig !
          En liten runda blir det idag ! O nån kortärmad tröja blir det sannerligen inte ! Kommer att vara klädd som  om hösten !
         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0