Jaha, då hade man förmånen att vakna ännu en morgon !

Och  då vara nöjd med att se att det är väder ute, bl.a. ! Jaa, vädret ja ! I mitt område har det nu varit 8 dagar med blåfärgat väder ! D.v.s. under medeltemperatur för årstiden ! O detta finns det facit på ! Åska lovas ganska ofta även  över Askersund men det har åskat mycket litet hittills i år ! Men  jag tittar på flera vädersajter och upplever att variationen är ganska stor  i frågan ! Jaa, det där att inte ha facit på nått ! För nån vecka sen utropa nån kvällsblaska en mild höst ! Är det den som har börjat nu ! ?  Och skulle man hitta nått som motsäger eländesförklaringarna om framtidens väder , så är det ochså växthuseffektens fel ! Solen har ju stor betydelse för klimatet ! Den tror jag mer på än matematiska datoriserade mallars eländesförklaringar ! Ibland verkar det som dom inte ens har rätt för 5 dar framåt ! Det har helt enkelt gått prestige i frågan ! Och dom som inte tror på de matematiska datoriserade mallarnas eländesförklaringar , uttagande av elände i förskott, räknas som " förrädare och inhumana " ! Och vi som orkar vända på myntet läser på Stockholmsintiativets sajt !
          Jaa, det är ju skurgumman som bestämmer vädret just ! Men här gäller att vara flexibel ! Finns alltid nått att göra, även inomhus ! Men faktum är att det börjar bli rått i lägenheten ! Det är ju inte mer än 10 C på mornarna o det går ju inte termostaterna igång på ! Dom ute alltså !
        Nää, man skall inte dra alla Muslimer över en kam ! P.g.a. av Islamistiska Statens grymma framfart ! Men tyvärr finns det fler extremistiska muslimska grupperingar ! Som bl.a. har på agendan att utrota Israel o Judar ! Sen tänker jag ochså på hur det gick till när Hamas tog makten i Gaza i uppgörelse med PLO ! Minnet är kort hos människorna när dom inte vill vända på myntet ! Och tiden mellan 1996 o 2001 i Afghanistan ? Jaa, då hade talibanerna sin skoningslösa period i landet ! Jag drar inte upp alla grymheter här ! 
                     Ja Talibanerna existerar fortfarande, Al Quida ochså, Hamas , Hizbollah, Boko Haram som t.ex kidnappat skolflickor i Nigeria, o så vidare ! Det är som sagt inte bara Islamistiska Staten som drar skam över Muslimerna !
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0