Lyssnar just nu på Don kosackernas kör !

Jaa, hur kan man  vara en sån avfälling ! Men då säger jag så här ! Blanda inte ihop politik med sport o musik ! Vi kan ju fundera på det här med att flytta fram gränser ! O vilka sanktionerna drabbar ! Folket i landet så klart ! Detta kan driva ett land till att få, enligt vissas uppfattning,  ett ännu sämre styre !
               Nu har vi ju IS, Hamas, Boko haram, al Quida, Talibanerna m.fl. Världen borde gå samman och stoppa deras framfart ! Men även de Muslimska länderna måste medverka till detta ! Hur det nu skall gå när fiendskapen är så stor mellan olika riktningar ! Den första frågan man kan ställa sig är ? Varifrån får de alla pengar till sina vapen o kampanjer ifrån ! 
 Jaa, visst blev det motion idag " oavsett värre kyla eller värre värme ", än någonsin . Men grönskan verkar inte bry sig om det ! Lika grönt som förra året ! Idag gick jag igenom 2 skogsområden innan man kom till Hembygdsgården o sen till strandpromenaden ! Den långa rundan är det ! Sen är det ju en bit hem från hamnen, via Norra kyrkogården  till hemmet ! Här har man inte så långt till den s.k.mördarbacken ! Och den klarade jag ju ! Annars hade jag nog inte skrivit detta !
 Och nu är jag snart på väg till att gå in i skogsområde nr 2 , Stadsparken ! Sen när jag gått igenom den så kom man till Hembygdsgården ! Där jag växla några ord med vaktmästaren ! 
  Sen avslutar vi med detta foto från strandpromenaden ! Och man lever som man lär, foton o text bekräftar detta ! Och det är bra att ha en grund att stå på ! Att som sagt våga  tycka, konstatera o känna efter ens egen mänskliga person !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0