Nu är det inte ens en månad kvar !

Till valet 14 september ! Vet ju var jag står och verkar till mosats mot oppositionen ha reda på att det fortfarande är en världskris i ekonomin sen 2008 ! Och det gäller även att titta på fakta innan dess !
         Väldigt ovisst är det ! Oavsett vilket block som är störst ! Och nu för tiden är ju inget parti som har 45 % av väljarna ! Miljöpartiet o Sverigedomkraterna är ständigt störst efter S och M ! Bara en sån sak gör ju det hela väldigt komplicerat ! Nu är det mer intressant att titta på väljarundersökningarna ! Så här nära valet !
       Vi börjar som sagt med den senaste ! Idag ! En från en tidning som är sammankopplad med ett institut ! Nu är det bara 7,6 % som skiljer mellan blocken ! Har inte läst mer om den ! Ännu !
          Den senaste , för några dar sen, av annat institut,  är baserad på 1.254 röster ! Och det störSta  partiet i Sverige står o stampar på 30 % ! Och 13 % röstar antagligen blankt eller vet ej vilka de skall rösta på ! 
                     Röror snackas det om ! Oavsett, så blir det spännande den 14/ 9 ! löften ja ! Lätt att ge om man inte har makten ! 
                 Vi kan ju titta lite på Norge o Danmark ! I Norge har vi ju en ny regering, borgerlig sådan ! I Danmark är det val 2015 ! Där ligger väl den nuvarande regeringen inte så bra till ! ? Kanske det blir en borgerlig regering igen ?
             Är det några regeringar som ligger bra till i Europa ? Världskrisen i ekonomin tar ingen hänsyn till en regerings färg !?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0