Så länge jag orkar o fightas..

Så kommer jag att stå för mina åsikter o stå för mitt koncept i helheten ! Inget snack ! I konceptet ingår ochså som sagt att inte ta ut " elände i förskott  för morgondagen  eller för år 2100 " ! Kallar detta  för en devis ! En annan devis är den " vare sig det bos i Korpilombolo eller Katmando " ! Jaa, denna devis går ut på hur mycket bra socialt liv jag än har så är jag via gener o dna en alldeles egen personlighet, även om man är farfar ! Men personligheten o fighterandan stärks av att jag är farfar ! Man har liksom säkrat nått på stamträdet !
                       Har pratat om det innan ! Min förtjusning över att jag kan ta in Världsmusik i sinne o hjärta i konceptet ! Känner både " vingslagen från fordom och i nuet " ! Typ ! 
                      Tycker att man har ett väldigt berikande liv med stor hjälp av " Allt möjligt " , som  has som huvudkategori ! Vare sig det bos " i Korpilombolo eller Katmando " !
          Och en del i konceptet heter motion ! Med t.ex vackra vyer o roliga möten ! Så motion blir det nu !  I ett väder som jag är nöjd med ! Och särskillt nöjd är man över att åter fått vakna upp till en ny dag med bl.a. väder  !
             Jo då i konceptet ingår ochså sportupplevelser ! Just nu har vi ju Em i friidrott ! Inga svenska medaljer ännu ! Kanske kommer !
 
I
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0