Vilket härligt väder det är idag !

Naturligtvis passar det inte alla och är inte heller härligt överallt i Sverige eller Världen ! Men i Askersund är det härligt ! " Skall man skämmas för det " ? Nä, som vanligt skall man prata om vad man  ser o känner, tycker o tänker !
 Jaa, jag tycker faktiskt det är ganska hemskt när man baktalar sitt fädernesland som vissa gör just nu ! För att ta politiska poäng ! Återkommer i frågan ! Man gör t.o.m. politik av bränderna ! Vem hinner, hann först till området av potentaterna ! Och som vanligt kunde allt gjorts bättre ! Var det lika dant ballo när skogsbranden härja i Bodens kommun 2006 i nästan en hel månad !?
 Skenet bedrar ! Backen kallas i folkmun för " Mördarbacken " ! Och den tas ofta ! Och idag nåddes ochså toppen ! Skulle aldrig fallit mig in ifall jag inte heller nått den att ta ut elände i förskott , varken för i morgon eller 2100 ! Om jag inte upplevt toppen, hade jag mått bättre innan av att oroa mig för allt ? Jaa, vilken enastående motionsrunda , det har man varit med om många kan ni tro, vinter som sommar !
 Sen kom man så småningom till Hembyggdsgården ! Och för första gången fick jag se myskankornas ungar ! Lär vara 10 st ! Och innan, åren innan dom varit där, har jag inte sett några som dom fått ! Kalle heter deras far och han viftar på sjärten när man snackar med honom ! Och skrockar !
 Sen komms det ner mot strandpromenaden ! Som synes överdrev jag inte om vädret ! Och i stan stannades upp på  torget för att köpa Chiafrön bl.a. Som skall vara väldigt nyttigt ! lärde känna fröet hos min son som jag bodde hos i Simrishamn, på min härliga utflykt till söder ! O hans fru Anna köpte ett paket till mig ! Och det går att röra ner dom i vatten !  1 del frön på 9 delar vatten. Och sen blir det som gele över natten ! Och jag tar 2 matskedar i müsslin varje dag !
                 Och nu spelar jag musik från Grekland ! Jaa, den går rätt in, och många sångare o sångerskor har jag att välja på ! Jag har haft en bra dag hittils ! Det hoppas jag att även en majoritet av svenska folket ochså haft !!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0