Det är bra med att ha foton i mappen , årsvis !

 Så här såg det ut den 23/12 2012 i Askersund med omnejd ! Och innan dess några vita jular ! 
 Men det här fotot är taget 23/12 2013 !  Då var det grönt , som synes ! Och idag när det ljusnat så kommer jag ta ett  foto från balkongen !  Med vintern kan ju börja till nyår eller ännu senare ! Har man ochså varit med om !
          Men jag erinrar mig att något år när jag vaknade på julaftons morgon så lyste det vitt ute ! Och återigen gröna jular överväger enl. statistiken när det gäller södra Sverige ! Och Askersund räknas till södra Sverige ! Det är ca 110 mil upp till Sveriges nordligaste punkt !
 Men ! Den 27/12 2013 så såg det ut så här utanför ! Och som sagt allt kan ändra sig fort ! Och prognoserna kan slå fel ! Så här är det här i livet ! Och dom har vacklat fram och tillbaks nu ! Verkar som om dom med kunskap har dåligt koll på utvecklingen trots alla hjälpmedel dom har när de sitter framför datorerna o siar om framtiden !
 
 
              Joo ! I kväll blir det uppesittarkväll med Oldsberg ! Ser jag framemot ! Har t.o.m. köpt en dubbellott ! Och  behöver gå ner i stan nu på förmiddan ! Och motionerar som vanligt ! Kanske en snabbare o kortare tur !
               
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0