Det är roligare o ha det som intresse än gnällobjekt !

Jaadå ! Står för varmt o skönt på sommaren o vitt o grannt på vintern ! Men " dör inte " om jag inte får som jag vill ! Den för mig viktiga motionen utförs ju ändå och mina många andra intressen rubbas inte ! Och som sagt det ligger inte i mitt intresse att fördjupa mig i domedagsprofetsior för 50-100 år framåt ! Om man ser till vad som HAR HÄNT med klimatet utan bilar o människor så får di hålla  på med sina datoriserade matematiska mallar bäst dom vill ! Vad man ochså kan lägga märke till är  att positiva signaler ang. klimatet inte nämns ! Jag räknar inte upp dom i dag igen ! Ingen lägger märke till dom ! Alla verkar ha fösts in i domedagsfållan utan facit !
            Titta på vädret i Europa idag ! Det här låsta läget ang. vädret gör att det i delar av Europa är ungefär samma temperaturer som i Askersund t.ex. ! Jaa, både i München o Berlin t.ex. Wien eller Bukarest t.ex. !
            Har tittat på en utländsk, Amerikansk tror jag 1-månads prognos för Askersund ! O detta vädret som är nu verkar fortsätta , enl. den med någon , några dar med regn ,snö, eller blask ! 
             Så tycker att det skall bli väldigt roligt att se om det blir den värsta vinter på 33 år i Europa som siats om ! Naturligtvis kan denna vinter komma i januari, februari o mars !
              Satsar lite mer nu på " spel o dobbel " till jul ! Det är en julklapp som ges till mig själv ! Spännande ! Men tro inte att det betyder överdrifter ! Det här med att rätta massäcken efter mun !
                 I dag börjar vid 13-tiden minitouren på längdskidor i Lillehammer med sprinten ! Lite tidigare motionsrunda blir det ! O sen längre lopp i helgen ! Spännande ! O så har vi ju V-75 i morgon ! Carpe o Crea Diem  utan  ångest för morgondagen  !
            Och hade det varit spännande om man haft livet fullständigt utstakat ? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0