Det blåser ganska mycket, kuling väl !

Jaa, det är bara att konstaera att några grader över 0 fortsätter I I mitt område ! Och detta väder har ju satt stort avtryck på sistone ! Låst Vederläge ! I sammanhanget kan ochså nämnas att nu i morse hade Umeå + 2 C. , Köpenhamn, + 3, Warszava -3 och Milano -1 C ! T.ex om man ser till delar av Europa ! Men när det klarnar upp på kvällen t.ex. så sjunker ju temperaturen ! 
    Och nu tittar en kvälltidning 4 veckor framåt och siar t.ex. om hur vädret blir där du bor ! Och om det bl.a. blir en grön eller vit jul, där du bor !  Kan själv prata om att jag upplevt både gröna o vita jular i det avlånga Sverige ! Och som sagt , man lever ju ännu som man lär ! Och tittar på facit ang. detta ! Sen får tidningarna komma med sina braskande säljande rubriker bäst dom vill ! Utan facit !
               En väldigt god julmacka severades vi igår på lokal i stan ! Vi som tillhör Askersundscenterrns krets ! Och jag hann hem att se ett av de mäktigaste målen jag nånsin sett ! Det som Aaron Ramsey gjorde för sitt Arsenal i mot Galatasaray i Champ. League ! Om det blir som jag tänkt så kommer dan att avslutas med matchen Barcelona- Paris st.Germain ! Och i em. skall det handlas bl.a. trisslotter o frimärken ! Och innan dess är det tv-rummet som skall städas ! 
                   En dag som jag tänker genomföra i vanlig optimistisk anda !
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0