Det gäller att ha alternativ !

Har det ju så bra ordnat att man har motionscykeln inomhus som jag kan spinna på när det blåser o regnar kraftigt eller åskar ! O spinner görs det till favoritmusik ! Gör inte saken sämre !
         Vilken härlig helg man hade i bl.a.vinterstudions sällskap ! Och dessutom vann ju Arsenal mot Newcastle i lördags i Premier League ! Vilket sågs på ! Och själv kommer jag med dessa tankar o recensioner ! Utan tidningshjälp !
          Vi börjar med det roligaste ! Och det är Sveriges bredd i den alpina disciplinen ! 2 pallplatser i Åre av damerna men bra bredd bland både herrar o damer , främst bland damerna som och så är rätt så bra i de andra grenarna förutom slalom ! 
         Men sen har vi ju längdskidåkningen ! Normännens, Norskornas överlägsenhet är närmast pinsam ! Och vilken bredd dom har ! Vi kan ju alltid skylla på att det är deras nationalsport , längdskidåkning ! I alpint har Sverige bättre bredd !
     Och när det gäller skidskytte är dom ju mycket bättre än vi svenskar numera ! Men inte om man tänker på alla nationer som deltar där ! Men överlägsenheten i längdskidåkning ? Har aldrig varit med om nått liknande ! 
     Spänning tycker jag om i livsviljans tecken ! Men fick inte in några vinster vare sig på, lotto, V-75 eller bingolotto ! Men jag försökte åtminstone o kör vidare med mitt koncept , även där !
       Och sen skall vi inte glömma em i damhandboll ! Där våra damer är väldigt framgångsrika ! Verkar gå vidare mot semifinal ! ? Tyvärr har jag inte sett någon av matcherna ! P.g.a. kollisioner med annat tidsmässigt !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0