Det har jag förstått länge !

  Jaa, nu är det i princip bara golven kvar att torka i lägenheten ! Tycker själv att man har lagt ner ett bra arbete när det gäller att få särskilt  fint till Jul ! Det är säkert dom som hittar fel på nått, men så är det ju här i livet ! Huvudsaken att jag själv är nöjd ! Jaa, Kalla ser ochså nöjd ut men inte inte har hon hjälpt till inte ! Men har varit väldigt intresserad av mina göromål i köket !
        Efter regn kommer solsken tänker jag på när detta skrives ! Och nu är det ju bara 13 dar till julafton !
Och sen får vi se vilka epitet massmedia använder sig av med stora rubriker på löpsedlarna ! Monsterkyla eller extremvärme ! Tur att man ändå har minnen från både gröna o vita jular och övervägande det ena eller andra när det gäller övriga vintern ! Och vintrar jag varit med om har kunnat börja innan jul efter jul till nyår eller efter nyår ! O varat olika lång tid !
         Jaa, jag tycker Sverige har varit väldigt humant när det gäller att ta emot flyktingar ! Men viss kritik går att rikta mot den och den går över partigränserna, tro mig ! När det gäller väljarna ! Det gäller både integrationen , och det här med att mottagandet är så olika när  det gäller antalet som tas emot ! I Norden t.ex. ! Och poilitiker verkar vara dåligt pålästa om t.ex. det här med fiendskapen mellan Sunni-och Shiamuslimer !
             Man vågar inte säga flykting ens för folk skall tro att man är rasist eller invandrarfientlig ! Och tro mig ! det finns väljare i andra partier som tycker som jag gör ! Alltså många fler än som sympatiserar med SD ! Och jag tror inte alla är främlingsfientliga eller rasister där heller !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0