Det här var kul att få !

 Mina kära ungar ja ! Men dom tycks ständigt glömma att dom snart är lika gamla som jag är ! Ho,ho, ho, oj, oj,oj ! :) Det är rätt kul liv man har ! Det är mycket roligheter som passerar hjärnkontoret ! O det använder jag mig av bl.a. när det träffas folk , okända som kända på t.ex. mina motionsrundor !
    Vädret jaa, följer olika 10 dygnsprognoser ! O dom ändrar sig var eviga dag ! Var och en på sitt sätt ! Nu var det lika mycket blått som rött under 10 dar ! D.v.s. de sista 5 dagarna på 10-dygns prognosen blev kalla ! Men variation finns ! Snö då ? En Amerikansk visar att vi i Askersund kan få snö med början den 26, annandagen ! Vi får se om dom siar rätt ! Men hur vädret blir om 100 år det vet alla , tror dom !
  Sverige tar emot mest flyktingar i Europa ! Naturligtvis påverkar det integrationen och mottagandet ! Även för flyktingarnas skull ! Och hur integrationen fungerar har ju diskuterats innan 2006 ! Och vill man diskutera integrationen o mottagandets brister då kan man bli kallad för invandrarhatare ! Men det är ju för invandrarnas skull en del av oss , även politiker vill diskutera integrationen och dess påfrestningar, både för invandrarnas o landets skull ! Ser man sig om i t.ex. Örebro så har en del misslyckande kunnat skönjas i integrationen ! En del bråk i kvarteren ! O skadegörelse ! Nu lämnar vi SD därhän men politiker från Alliansen t.ex. som vill diskutera saker o ting kring den i jämförelse stora flyktingmottagningen i Sverige mot för i andra länder ! Dom är väl inte flyktingmotståndare för dom vill göra det !!! 
            Det här med humanism kan man ochså diskutera ! Är det bra för flyktingarna o landet om man tar i mer än man klarar av !
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0