Det tänker jag göra ! Gå ut o motionera !

Min blogg har ju kategorin Allt möjligt ! Och taggarna delar ju ut ämnena ! Vad jag skriver om !
       Motionen ja ! Den har ju av olika skäl inte företagits på 4 dar ! Jaa, jag har ju min motionscykel ! Men det är inte lika roligt o givande ! Så snart kommer det att gås ut ! Och handla det sista inför helgen ! För då har jag härlig motion i soffan ! Med entusiasm o  spänning ! Prcis som när man fångade grodor i Farmors damm på 40-talet !
      Vädret ! Det är  Världens mest diskuterade ämne ! Det är inte konstigt ! En del längtar till Thailand andra efter snölanskap, vackra vidder o hälsosam luft o sol ! Nu är det ju så att våra förfäder till del tog oss hit upp i Norrra  Europa o inte stannade i Thailand eller Italien t.ex. ! Om man skall uttrycka sig filosofiskt ! 
         Men jag har mina förväntningar ! Sen hur det blir är en annan sak ! Jag har ju tillgång till mitt liv , oavsett ! De här prognoserna ändrar sig ständigt ! Skall vi få vinterlandskap eller skall denna vädertyp fortsätta ! Det låsta läget som är på min " breddgrad " i mellan - södra Sverige ! I Norrland brukar det ju vara vinter , värd namnet !
     Söder över mot Europa, där finns ju bergmassiven med snö o pister ! O även med längdskidåkning !
          Fortsättning följer ! Vem skall få företräde ! Gumman Tö eller kung Bore !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0