Det tar sig ! O vad månde bliva !

  Tänker på är Stina Nilsson ! Som ju inte är okänd sen förra året ! Endast 21 år ! Och duktig i skidsprint ! Idag slog hon Marit Björgen i en semifinal i Davos och i finalen blev hon 2 ! Vad jag har tänkt på är ochså att det ser ut att vara mycket bättre vallat nu under svenskarnas skidor ! Dom som är intresserade kan ju se alla resultat  på nätet !
         Förutom de svenske, när det gäller vintersport så håller jag även mycket på länderna Slovenien o Schweiz ! Jaa ,tyskarna med ! Och Slovenien, det lilla landet har ju duktiga backhoppare ochså ! Och Schweiz har ju en av Världens bästa backhoppare genom tiderna ! Simon Amann ! Som idag var bättre än på länge ! O blev 2 i en backtävling i just Schweiz ! O backhoppningen visades i repris i kväll ! På en Europeisk sportkanal. ! 
      Sverige förlora mot Finland i ishockeyn ! Och blev trea i turneringen i Ryssland ! O ryssarna blev etta !
          Och Arsenal o Liverpool spela oavgjort 2-2 på Anfield ! Liverpool kvittera på övertid !
      Vintersport är ju  alla tiders o titta på ! Jaa, skidskytte ! Fredrik Lindström blev fyra ! Och Halvarsson blev som vanligt fyra nu i herrarnas sprintfinal ! 
                 Nää, inte kommer man o vara sysslolös i julhelgen o vidare in i januari, o februari ! Det blir motion utomhus och i soffan bl.a. Tour de ski börjar , junior-Vm i ishockey börjar, Premier League  kör på för fullt i helgerna mm, mm ! Det behöver jag väl inte påminna om ? Vadå ? Att den 18/2 börjar skid-vm i Falun ! Det är redan sålda över 100 000 biljetter såg jag nånstans !
                 Jaa, dass war alles für heute ! Auf wiederhören !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0