I kväll blir det ju nattine igen !

 Matchen, sändningen, mellan Sverige o Ryssland i junior-vm  i ishockey börjar kl 22:45 ! En annan skall ju inte upp o jobba ! Sover lite längre i morgon bara ! Det funka sist ! Och den för mig viktiga motionen kommer inte i kläm ! Om jag får bestämma ! Spännande blir det ! Och 18:30 kan man se på matchen mellan Tjeckien o Danmark !  Världssport o Världsmusik ! Två av kryddorna i min tillvaro ! 
   Och Schweiz vill jag varna för ! Dom slog igår Tjeckien ! O Finland åkte på stryk mot Slovakien , i den andra gruppen ! Har bara 1 poäng hittills ! 
           Jaa, det tycker jag om att en läsare från Guangzhou har varit inne på bloggen här ! Denna stad ligger i södra Kina ! Jag kallar mig ju för Världsmedborgare ! O det står jag för ! Den svenska ankdammen kan man fundera på ! Men  har inget emot att bo här ! Men ... det är inte säkert att man varit olyckligare i ett land som haft det t.ex. ekonomiskt sämre än vårt land ! Nej, är inte olycklig här heller ! Men i bland undrar man över om man inte som person klarta sig bra i en del andra länder ochså ! Jaa, och nu spelar jag musik av Despina Vandi ! Var tror ni hon kommer ifrån ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0