I väntan på Ingvar ! Bl.a. !

  Jaa, snön lyser med sin frånvaro ! När man ser bilder från Sälen med anhöriga som är där för tillfället så blir man ju lite avundsjuk ! Men...det här fotot har jag inte heller nått emot !
         När det gäller vädret så tror jag att vintern, snön är försenad ! Det är ju nu kallt inte så långt ifrån där man bor ! Mora har t.ex. -12 o Karlstad -4 ! Vi har inte kommit in i Januari ännu ! Och idag gick jag in o titta på den utländska vädersajtens prognos för Askersund ! Och dom spår en hel del snö, några dar in i januari ! O senare ! Om det är dom som spått den värsta vintern på 33 år i Europa ? Det är nog några andra datoriserade matematiska mallar ? Joodå titta efter ! Den 19 november varnades via denna rubrik på kvällstidning , Expressen ! METEOROLOGER VARNAR FÖR REKORDKYLA I VINTER ! Bl.a. skulle norra Italien få det besvärligt !
         Javisst väntar jag på Ingvar o hans uppesittar kväll ! Har som sagt en dubbellott ! Här gäller det att förse sig ! Inför kommande släktforskning bl.a. ! :)  Men det är kul o tänka på sånt som inger en viss spänning , vad det vara må ! Det friskar upp min tillvaro ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0