Innan minitouren i Lillehammer avslutas !

Jaa, som alliansare tycker jag  att det är klandervärt när en statsminister o hans finansminister kallar 13 % av valmanskåren för nyfascister ! Inte svårt att räkna ut hur valrörelsen kommer att se ut och beskrivas i massmedia ! Men vi får hoppas att folk inte rättar sig efter den 3 statsmakten och dess agenda o tänker på att man om man t.ex. tycker integrationen till en del misslyckats inte anklagas för att vara invandrarfientlig, rasist eller fascist !
         Jaa, V-75 ! Fick 2 femmor a 42 kr ! Altid något sa han som....! I kväll har jag ju chans att vinna nått på bingolotto: :) 
      Skidor ja ! Lite pinsamt med den norska överlägsenheten i längdskidåkning ! Men den framgången behöver dom kanske nu när oljepriset sjunker ! Kalla o Hjalmarsson är väl dom enda som är nära norrmännen , norskorna i form ! Jaa, de norska åkarna verkar " inte fixera sig på Vm " i Februari utan vill ochså vara bäst i nuet !
          Jaa, vädret ! Än så länge i Sverige verkar vi vara fjärran ifrån spådomen ang. värsta vintern på 33 år !
           Och nu är mina 37 julkort skrivna ! Och försöker alltid kolla upp så att  inte nått av barnbarnen eller de andra barnen därtill blir glömda ! Och dessutom har jag deras födelsedagar att komma ihåg ! Men med struktur och och bra minne funkar det !  Förlåt Jante !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0