Jaa, då hade man förmånen att få slå upp ögonen idag ochså !

Och det här med att allt är självklart här i livet ....? För min del är detta något jag som jag blir nöjd av ! Och resan längs min väg Från rötter till Barnbarn med fötterna på Jorden , har hittills gått min väg ! Oavsett jag bor i Korpilombolo eller Katmando ! Att  ha fått uppnå 76 år ! Det får man väl räkna som en slags bonus !
        Känns som lördag idag ! V-75 -finalerna går på Solvalla ! O dom spelas på ! Även svågertipset ! Som syster Elisabet står för nu ! Hon håller Harry Boy i handen !
          Och dessa finaler visas ju i e.m. Och nu sätter junior-vm i ishockey i gång ! Sverige möter Tjeckien ! O ser man på det så blir det nattine ! Arsenal spelar ochså mot Queens Park Rangers i Kväll i Engelska ligan ! 
      O på spåret skall inte missas ! Där skall Gudrun Schyman vara med tillsammans med förre ärkebiskopen K.G.Hammar ! Detta retar en del upp sig på ! Det här är en väldigt uppskattad tävling ! Blanda inte in politik i det ! Ibland kan man förundra sig ! Över den svenska ankdammen !
            Vädret jaa, klart o kallt ! Men fortsatt famlande bland 10-dygnsprognoserna !  Och för dom som vill vända på myntet när det gäller klimatfrågan så rekommenderas fortsatt www.klimatupplysningen. se !
              Nu skall man sätta sig o sätta ihop de egna raderna på V-75 tipset ! Jag säger som Uno Hedin , lycka till ! Uno Hedin ? Vad är det för nån ? Joo, dec 2012 var sista gången han redovisa sitt populära V-75 tips i SR ! Och han var även bortennisexpert ! Sportjournalist ! Och är född 1932 !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0