O solen den kom fram !

  Vi kan ju börja med vädret ! Det icke oväsentliga , det i nuet ! Jaa, solen kom fram och kommer vädret att vara relativt molnfritt så blir det väl minusgrader i natt ! Det gör väl inget om solen lyser även i morgon ! Och fotot är taget på hembygdsgården ! Ner mot Vättern !
        Motionen gick bra som vanligt, nu en längre tid ! Inga smärtor ! Det är bara det här med att ta på vänsterstrumpan som ger lite besvär just då , konstateras !
       Sport, sport, sport ! Kommer en härlig sporthelg i Tv, själv sportar jag ju på vardagarna så det räcker ! :) V-75, längdskidor, utförsåkning, ishockey, handboll o fotboll ! Det är nog skidskytte ochså ! Men det blir fråga om prioriteringar, med zappande !  
      Jaa, SD är ju bra att ha när  man kan använda partiet som slagpåse ! Eller hur statsministern ! Ynkligt ! Det är inte fråga att stoppa några flyktingar vid gränsen eller skicka tillbaks några av majoriteten som inte har ont uppsåt ! Politikerna är korkade,  ju mer dom håller på så här desto mer röster får SD !
             Och vi lever fortfarande oavsett i en demokrati ! Vill man kalla 800 000 mäniskor för rasister o dra dom alla över en kam ! Då är man ju själv nån slags omvänd rasist !
 Jaa, den här löpsedeln fick jag syn på idag ! Vad skall svenska folket oroa sig för i morgon ! Vilket farligt land vi bor i ! Sälja till varje pris ! Det finns ju varningar för halka t.ex. på vädersajter ! Allting går o sälja med mördande reklam, kom o köp , kom o köp konserverad gröt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0