Omval eller inte !

Hot om att avgå o hot om omval ! O allt ansvar verkar läggas på Alliansen ! Från denna minoritetsregering och dess statsminister ! Nu är det ju inte bara migrationen det röstas om i riksdagen  ! Och har ochså för mig att när den förra budgeten av nuvarande opposition las fram så röstade SD tillsammans med S t.ex. emot nånting i den !
           Största felet med nuvarande regering är ju att de 2 partierna ju inte är överens i vissa frågar ! Så det blir ett spel för galleriet o ansvaret läggs på andra o Sd amvänds ochså som slagpåse emellan   partierna !
               Eftersom vi lever i en demokrati så har ju inte Sd " kuppat " sig in i riksdagen ! Det är faktiskt 12-13 % av svenska folket som röstat på dom ! Är dom rasister o nazister allihopa ? En del tycker kanske att integrationen varit misslyckad ? Det här med rasism ! Att man ogillar ISIS, Hamaso Boko Haram m.fl. liknande organisationer betyder ju inte att man skall dra alla Muslimer över en kam ! Tro mig som pratar med Syrier o Irakier ibland på strandpromenaden ! Isis ger sig ju ochså på muslimer som inte passar in i deras grymma ideologi ! T.ex.
          Men när det gäller flyktingfrågan ! Har vi resurser som litet land ta emot en ökande flyktingström ? Detta kommer ju även att gå ut över de invandrande ! Om resurserna brister ! Och vissa element kommer ju tydligen in i landet o utgör ett hot ! Och andra i minoritet åker utomlands o slåss för t.ex. Isis !
                  Kvantitet kontra kvalitet ! Det borde plitikerna tänka på !
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0