På banan igen, som förutsatt o med facit !

 En lång runda som avslutades med handling nära hemmet ! Det här med regelbunden motion efter förmåga är inte bara bra för fysiken utan gör ens sinnelag ännu bättre ! Tankar o konstaterande väller upp och man får kraft att vara den man är ! Och ständigt vända på myntet !
         Jaa, tänkte  t.ex. vad döljer sig bakom nästa hörna ! Skall jag måla fan på väggen o ta ut elände i förskott ! Nää,  skulle aldrig förgifta mitt sinne genom att ta ut domedagspredikningar i förskott, utan facit ! Däremot tycker jag om optimistiska predikningar i förskott , utan facit ! Men tror ni dom säljer lika bra hos till delar ett destruktivt tänkande folk o hos massmedia ! Jag har ju bra hjälp med att vända på myntet av klimatupplysningen.se ! Tänk att det finns parti som tar röster genom att skrämma upp folk ang. framtidens klimat ! Tror ni det partiet nämner nått om att t.ex. ozonhålet är på väg att repareras t.ex.! Vilket dessutom spar människoliv ! 
  Jaa, jag hoppas att mina läsare på sociala media har begripit att jag inte är rasist eller flyktimgmotståndare ! Håller verkligen inte med SD:s politiska ledare o deras ideologi ! Men jag drar inte alla deras väljare över en kam ! Många av dom röstar på SD p.g.a. rädsla o okunskap ! O är det så konstigt ! Nya kulturer, nya människor, nya språk ! Ni som sätter er på er egna pidestal o dömer ut människor utan o känna deras känslor o ångest ! Ni är ochså en slags rasister ! 
           Och 1922 bildade politiker, bl.a ochså socialdemokrater sådana, Institutet för rasbiologi i Sverige ! Undersökningar o mätning av Judars , Romers/ resandefolkets, Samers , Valloners m.fl.s skallar ingick i denna förnedring av etniska minoriteter ! Tvångssteriliseringar av mindre bemedlade o ovärdiga infördes ochså ! 
       Rasbiologiska institutet las inte ner för än i början på  1950-talet ! Och tvångssteriliseringarna upphörde inte för än då ! Efter vad jag tror ! Nu vet ni vad vi har i våra gener !
       Jaa, jag har etniska minoriteter som en käpphäst ! Känner starkt för dom ! Sen skalll man komma ihåg att det är lätt att dra alla muslimer över en kam när massmedia koncentrerar sig t.ex. på Isis framfart !  Isis, Hamas, Boko harem, Al Quidaceller, Talibaner , Hizpollah m.fl. fundamentalistiska islamistiska rörelser ! Hela deras ideologi går ut på att bl.a. utrota judar o Israel ! Om jag är Israelvänlig ? JA , JA ! O vad kan bl.a. det bero på ?
                 Jaa, jag har läst om rasbiologiska institutet för många år sen ! Och vill man läsa om det så går det på Wikipedia o samer.se. bl.a. ! Och det var nog samer.se. som gav mig en del av informationen om det ! Efter vad jag kommer ihåg ! Och jag avslutar med detta foto ! Ochså från Wikipedia !
 Tänk noga efter när ni sitter på er egna humanistiska ? pidestal ! Vad ni än röstar på ! Dold rasism existerar ! Även på annat håll , i andra partier ! Vem skulle vilja erkänna det för grannen idag ! ?
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0