Så ligger det till !

 Kommer aldrig att rösta på Sd ! Även ifall dom är demokratiskt invalda ! Men det finns nog väljare hos dom som inte står för följande uttalande enl. Dn:s chefredaktör ! Detta uttalande av talesperson gör mig ännu säkrare på  att inte göra det !  "Judar ,kurder, Samer är inte svenskar ! Vill betala invandrare  för att lämna vårt land ! " Då ingår väl ochså Valloner,   i det resonemanget ! Man mätte ju även skallar på Valloner !
          Det här med att mäta skallar har jag varit inne på förr ! Rasbioliogiska institutet som höll på med sånt , las inte ner förrän på slutet av 1950-talet ! Sida att rekommendera www.samer.se.
       Och ett tunnt snötäcke hade vi i går ! Men på Tv är ju helgerna fulla med vintersport, och även Engelsk fotboll t.ex. Nått som mer kommer som tradition numera under julhelgen mot nyår är ju junior-vm  i ishockey o sen Tour de ski bl.a. Mumma för en sportentusist, sen barnsben  ! Musik o sport bl.a. , kryddor i min tillvaro ! Och tänk att få sitta framför tv-n o se allt detta !
        O detta gör att helgerna nästan är datafria ! Utom att öppna mejl-boxen, titta på väderprognos o skriva nått inslag här ! ! O sen har vi ju numera kryddan bingolotto i dag ! På söndagkvällar ! Dass war alles für heute !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0