Sitter o väntar på att det iskalla regnet skall upphöra !

Jaa, som sagt konstaterar att man hellre skulle vilja ha sol o kallt ! Snö vågar man väl knappt nämna ! Tänker som sagt gå och handla ! Men frågan är om det klarnar upp som lovats ?
 Hitta det här fotot ! Och suddigt är det ! Men det är taget ungefär 1925 från ett hotell, antar jag, i Schweiz ! Och visar min kära mormor ! Som ju då hade en syster som gift sig med en schweizare ! Man kan se en bergstopp i bakgrunden ! Med moln runt i kring !
 Jaa,kära mormor ja ! Tycker jag ibland känner hennes armar runt mig ! Dom som höll om mig när jag döptes i Katolska kyrkan ! Denna känsla verkar inte vara till nackdel för mig på min vandring från Rötter till barnbarn !
 Och barnbarn , vem tänker inte på dom o andra levande i klanen ! Det gör ju inte vandringen på livslinjen från Rötter till Barnbarn sämre ! Denna huvudbonad har ett av mina kära barnbarn Tåtte tillverkat till mig för några år sen ! Idag har jag haft den på mig under städandet ! Och tv-rummet är färdigstädat i 2-rummaren ! Nu är det bara köket kvar innan inspektionen nästa vecka ! :)
            Det känns så bra att ha sådana här känslor inombords ! I det kära nuet !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0