Vilket härligt väder !

 O när solen lyser är det väl vackert väder ! Vare sig strandpromenaden lyser grönt eller vitt  ! Vare sig det är sommar eller vinter ! Finns det nått ord som heter nöjd i det svenska språket ? Ibland undrar man ?
           Solen är ju så orättvis så att även om den  är ovan molnen så lyser ju den på både onda o goda i Världen ! Jaa, hur skall vi skilja agnarna från vetet så vi blir av med alla de som inte är så goda som efter de omständigheter vi har ! Och är det inte  just bl.a.omständigheter som gör vilket som plockas fram, det goda eller onda. Vi släcker solen så blir det fullständigt rättvist ! O då försvinner ju de onda ! 
        Det här med att sätta sig på en pidestal o dra alla över en kam ! Utan att känna dom alla eller ens känna grannen ! Det är människor bra på ! Det råkar väl bl.a. ryska folket ut för ! Av dom som inte ens känner dom eller Putin personligen ! Stormaktsspelet är lätt att genomskåda ! Och som vanligt gör en del sig till goda o andra till onda ! Och sen kan man ju fundera på det där på att skjuta fram gränser ! O om motparten är så rumsren som sägs !
    Hörde nånting om att valet skulle skjutas upp ! Och att det förhandlades ! Nu får vi se på vilka som tjänar mest på att ge eller ta ? ! Vad skall vi ha val till egentligen ? Är det nån mening ?
           För en gångs skull skall det bli inressant att i så fall se kommande opinionssiffror ! Är det några som får sälja sin själ ? Dom som hela tiden anklagas för allt ! Och jag pratar då inte om SD ! Dom är ett av dom partier jag inte röstar på ! Och skulle nu SD försvinna från arenan ! Då kan vi ju bara ha ett stort parti som styr o ställer ! Emigration nästa !? :)
                
              
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0