Äras den som äras bör !

            Om man har tagit 3 guldmedaljer så bör man ju äras , vare sig man kommer från Sverige eller Vitryssland !
          Och frågan är om inte Darja Dombracheva blir OS drottning ! Som idag tog sin tredje guldmedalj i skidskytte !  Det är bara att gratulera ! Visst har det väl förekommit nån gång både i sommar -o vinterOS att någon tagit 3 guldmedaljer men ändå !  Foto Commons wikimedia
           Idag fick man ju se på ganska mycket på curling då grenar sköts upp p.g.a. dimman. Och det är en rolig sport att titta på . TV-vänlig ! Och Sverige har ju gått till semifinal, både herrar o damer !
        Som väntat förlora damkronorna mot USA ! Och får spela om bronset ! Där får dom möta ett fjärderankat Schweiz som gjorde bra motstånd mot Canada ! Tjejerna från Schweiz .blir inte lätta o tas med ! Tuffa brudar o snabba på skridskorna !
          Och dagens konstigaste bortförklaring hörde jag av den norske vallachefen när det gällde de norska skidlöparnas skidor ! Med dom resurserna som norrmännen har på det området är det hela ett mysterium ! Det börja ju så bra för dom och dom måste ju känt till förhållandena i snön i området ! Och en norska tog brons idag på skidskyttet ! Inte såg hennes skidor ut att gå dåligt !
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0