Återigen börjar en intressant vecka !

Som man hoppas få vara med om ! Det " programmerar jag in i skallen ", med ödmjukhet !
      När det gäller vädret så får man ju hoppas att det blir skapligt på höjderna kring Sochi ! För på på fredag är det OS-invigning ! Och jag hoppas inte Sochi blir en lekstuga för politiker och annat utnyttjande ! För att ta poäng ! Nu är det själva idrotten som skall sitta i högsätet i ett par veckor ! 
       Vädret ja ! I södra Sverige är det ju tö nu ! Askersund har + 2 C ! Och januari beskrivs i svensk väderseit som " över der normala " !  Betyder det att månaden var mer onormal än någonsin! Det finns säkert januari-månader under årens lopp som ochså varit kallare än normalt ! Sen räknar man inte så väldigt långt bak i tiden på sina medelvärden ! Vi vet ju alla varför man lägger fokus på allt som är " varmare än normalt " även ifall det inte är det varmaste någonsin !
           För att inte gå på all lobbyism för sånt man inte har facit på ! Och de särintressen som styr debatten så räknar jag upp följande temperaturer ! Grise Fiord -34 C, Nuuk - 6 C, Verkhyansk - 60 C ! och Mc Murdo stn.-11 C !
      Med dom häe vädena försöker jag få ballans i det hela ! Jaa, New York har 0 C , Jerusalem 9 C och Beijing 2 C ! En del " växthusentusiaster med särintressen "utan facit för framtiden  kyler undertecknad gärna ner !
          Och ha facit på saker o ting i många århundraden bakåt är nog lika värdefullt som " att säga sig ha facit för framtiden " 
                 Motion blir det om nån timme ! Och det blir det under OS ochså ! Och huvudvikten av det jag vill se på OS läggs på Ishockeyn, längdskidor, alpint : Så motionen skall jag hinna med ändå under OS-veckorna !
           Och så fick jag in några hundringar på V-75 till Örebrokassan ! Jag har alltid olika spännande målsättningar ! Och vistelse på vandrarhem i Örebro vid tillfällen är ett sparmål ! På det viset tillfredställer jag denna längtan till denna barndomsstad ! Med farmors ankdamm i krokarna !
        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0