Då var det "vardag igen " !

  Och visst kommer jag att minnas bl.a dom här ansiktena med välbehag ! Bra sändningar från bolaget som ochså visar bl.a. hockeyallsvenskan ! Mycket bra bisittare med Rysslandskännaren Malcolm Dixelius som ochså hade förmåga att vända på myntet , historiskt sett !
         Den " svenska kultureliten med sina schabloner o svans " har inte tydligen den empatiska förmågan att förstå att även en " elak president " som Putin kan le över sitt lands framgångar, sportsligt ! O vara stolt över på det sätt som OS genomfördes !
              Jaa, utger man sig för att vara humanist skall man även ha förmåga att vända på myntet ! Det märkliga är att en del av  "dessa humanismens budbärare " i Sverige har hyllat dom som har suttit och skålat med t.ex.Ulbricht eller Honnecker för en 30- 40 år sen !
      Det kan ju inte vara lätt att leda ett land som för 24 år sen var kommunistiskt ! Inte heller ett land vars folk inte riktigt förstår det här med Hen o t.ex. män som  älskar med varandra, bildar familj o skaffar barn ! Kan det överhuvudtaget vara så svårt att " vanliga " människor i världen har svårt att tanke-och känslomässigt ta in detta ! Det har jag ochså ! Hur många vågar erkänna det " när kultureliten regerar " i t.ex. Sverige ! Då betraktas man som " inhuman o oempatisk " !  Det blir ju nån slags buffelhjord av det hela men om jag pratar med folk i enrum över detta " då är det annat ljud i skällan " Och det här har inte i mitt fall med att göra det ses ner på vissa människor , jag har bara svårt att ta in det känslomässigt ! Nu blir jag väl utvisad men det gör inget ! Det finns många andra länder i Världen att bo i !
   
 
      Det sägs ju att våren är kommen ! Jaa, i Askersund har snön försvunnit igen ! Ah " för mig är alltid våren kommen vare sig det är sommar höst eller vinter " ! Obs , symbolik !
                      Motionen gick ochså bra ! Så den är jag ochså nöjd med som Världen i det stora hela ! Den bebos av en mänsklighet " vars 7 miljarder inte man kan få in i samma fålla " ! Den förmågan har aldrig någon ledare haft " varken med ord eller krig " ! Och kommer aldrig att ha ! Inte ens " en ny regering i Sverige " !   
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0