Det tyckte jag om !

Att Tina Maze från Slovenien o Dominiqe Gisin från Schweiz delade på störtloppsguldet ! För Tina Maze kom igen ! Tina hade ju en fantastisk fjolårssäsong ! Och har inte levt upp till den. Jag har sett henne gråta i år men idag var hon jublande glad ! Och Domeniqe Gising ! Jag kommer ihgåg störtloppet 2010 i Vancouver beroende på hennes o Anja Perssons fall i det loppet ! Och vad jag förstår har Domeniqes väg kantats av skador !
       Och jag följer ochså idrottare, från förutom Sverige , från Nederländerna, Tyskland o Schweiz lite mera ! Varför det ! Fråga min mormor !
        Ikväll sätter ju hockeyn igång, ochså för herrarna ! Sverige möter Tjeckien ! Oj, vad jag ser fram emot den matchen ! Leve entusiasmen ! Och innan dess kommer jag att sjunga upp mig tilsammans med mina sångarkompisar, nere i stan ! Och gå och handla ! Så det blir dagens motion ! Motion är nog ochså bra för entusiasmen !  Och sen får jag se om jag ytterligare kan höja entusiasmen " genom att fånga grodor i farmors ankdamm " ! Såna positiva vibbar är nog inte oväsentlig för ens personlighet !
          Det har jag kommit underfund med sen flera år !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0