Det är ganska skrattretande !

När olika forskare " slår varandra i huvet " med datoriserade matematisk mallar ang. klimatet om hundra år som visar olika ! För nåt år, några år sen så skulle enligt  enligt FN;s klimatpanel temeperaturen höjas med 4 C. I höstas var det enligt denna panel, eller nån annan 1,5 C temperaturhöjning och den avstannande temperaturhöjningen de sista 16 kunde inte riktigt förklaras. Nu har forskare i Australien enligt Nature/ Svt kommit fram till att det är fel på de daoriserade mallar som visar på 1,5 graders temperaturhöjning utan det är hans/deras egna som stämmer , på 4 C temperaturhöjning ! La ni märke till forskarens flin när han blev intervjuad !
            Vilken cirkus bland dessa vetenskapsmän ! Och bra betalt får dom säkert för sina sianden utan facit !
       Sen ibland kommer det nån hurtfrisk rubrik om att det varit varmare någonsin t.ex den här julen ! Tittar man sen efter på inlägget så står det på hundra år ! Jag som alltid vänder på " domedagsmyntet " undrar då varför det kunde vara så varmt då ? 
             Det tråkigaste tycker jag att det är att t.ex..media/ miljöjournalister o politiker o andra håller igång denna cirkus ! Och dom kommer ju att inte kunna stå till svars för sina antagnden o sianden om hundra år !
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0