Det var ett väldigt tjatande om härligt !

 För mig behövs inte så stora ord o upplevelser för att tycka livet är härligt vare sig jag är i " Korpilombolo eller Baku, Askersund eller Prag " Typ !
          Och idag har jag sjungit  inte bara med Ivan Rebroff  utan ochså med mina körkompisar ! Vår lilla SPF-kör ! Vad vi sjöng ?. Evert Taube melodier ! Skall sjunga hans visor i mars, med bl.a. våra Spfmedlemmar som medsjungare o åhörare. Och med berättelser om Taubes liv !
              Och fotot tog jag på hemvägen från sången. Det togs med ryggen mot Norra Bergens äldreboende ! Och då kom jag att tänka på tv-programmet Medicin med Mosley ! Där en undersökning visade att man kan förlänga sitt liv med några år om man håller optimismen vid liv eller lär sig att få ett positivt tankesätt, delvis med "inprogrammering !  Detta har jag tagit upp i olika sammanhang innan jag såg detta program ! O fått bra respons på det, inte bara av friska ! Och jag har ju facit på hur detta tankesätt hjälpt mig hittills !
                 Och om lite mer än en en vecka,  den 7 , börjar OS i Sochi ! Det ser jag ochså fram emot, liksom morgondagen ! Och jag hoppas idrottsmännen får vara ifred " från yttre påverkan " och får göra det dom är i Sochi för att göra ! Att sporta ! Och spännande skall det bli !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0