Enligt prognoserna kommer det att gå mot nollan..

..omkring1 februari ! Men vädersajterna ändrar sig nästan dag för dag när det gäller 10 dar framåt ! O bland är dom oense ! Då använder dom sig väl inte av samma " data o uträkningar " ! ? Hur skulle det se ut om alla dom här vädersajterna skulle komma till samma resultat ! Då hade det väl inte varit plats för alla ? Och jag tittar på en 5-6 st ! Och alla är nästan med reklam av olika slag. Tydligen en lönande bussines ! Det är lätt att genomskåda världen i olika sammanhang !
            Barometern har sjunkit, inte mycket ! Men högtrycket i öster kanske börjar försvagas och då tränger ju varmluften från väster på. Bl.a. då från England, västeuropa !
          Och då ger jag er morgonens temperaturer ! Från de kalla områdena ! Grise Fiord hade -34 C, Nuuk - 7 C, Verkhoyansk - 51 C och Mc Murdo st, hade 0 C.
      Men det finns platser på Grönland som har kallare  än Nuuk ! Och vi skall inte glömma att på Antarktis förutom Mc Murdo så är det -32 C på Vostok Stn på östra Antarktis ! Antarktis är ju en stor världsdel ! Så tydligen skiljer det sig mellan östra o västra delen. När vi har sommar i Sverige då brukar Mc Murdo stn ha många minusgrader !
            Och Askersund har idag - 3 C och Melbourne + 31 C. Inget ovanligt det heller. 
   Det skall bli intressant o se om februari blir grön eller vit ! ? Bådadera har förekommit förr i detta område jag bor ! På gränsen till Götaland ! Jag har ju skrivit om att 1931 regnade det i februari o blåste vårvindar i Arvikatrakten bl.a. ! Vilket gjorde att Svenska skidspelen där höll på att få inställas ! Men snön kom som ett trollslag innan tävlingarna ! Och dom kunde alltså genomföras. Och jag kommer inte o gråta vare sig det kommer att snöa eller regna i februari ! För antingen eller är inte nått som tar ner mitt positiva tankesätt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0