Ja, nu ser jag fram emot nästa dag !

Som ju är en lördag ! Oj,oj, vad skärpt jag är ! Det är bara o tacka o ta emot ! O låta optimismen även flöda i morgon om jag får uppleva den ! O Sverige är  ett av de länder som jag är minst orolig för !!!
             Det här med tankeställare får jag ibland som är så frisk ! Ibland möter jag en kvinna som jag utnämnt till en av mina vardagshjältar ! Hon lider av en svår sjukdom. är nog nått år äldre än mig ! Jag kan möta henne i affären eller på väg eller ifrån den ! Och får alltid ett leende från henne ! O ibland ger jag henne en kram o säger till henne , du är en av mina vardagshjältar ! Och hur är det idag frågar jag henne när hon tackat mig för det jag sa ! Åjo, det hjälper ju inte o klaga ! O så ger hon mig ett leende igen !
                    Jaa, som sagt ! Det går nog att få  "nått år till " även om man är sjuk ! Om man är den personligheten som är optimistisk !
            V-75 ja ! Tävlingarna går ju på Jägersro ! Och frågan är hur banan blir ? Nu säger ju " siarna " att det kan bli några plusgrader i södra Sverige ! Än skall det bli minus än skall  det bli plus ! som sagt !
              Och idag fyller ett av mina barnbarn Fia år ! Liksom sonen Peters Anna ! Grattis på er !
               Och jag önskar er en fin helg ! Och Sverige består oavsett regering !
 Och kanske det är grönt ute om en vecka ! Det har hänt förr i februari ! Gumman Tö får kanske övetaget ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0