Jaa, god morgon på er !

Hoppas allt är bra , oberoende vad ni röstar på ! Igår läste jag något glädjande för Sverige, oberoende vilka som får makten i år ! 
    Jaa, konjunkturinstitutet,KI spår ljusare tider ! Det visas tecken på återhämtning i den svenska konjunkturen ! Det var väl något att glädja sig åt, tycker liberale Jan ! Och jag vet ochså att skillnaden mellan hur arbetslösheten var 2006 mot för nu inte är så stor ! Trots en världsomspännande lågkonjunktur sen 2008 !
        Vi överöses ju av opinionsmätningar från olika institut ! Dom tjänar säkert grova pengar på att leverera till media, bl.a till koncernen " fri och oberoende " ! Och dessa slutar alltid med ej statistiskt säkerställda och ochså att t.ex. 16 % inte bestämt sig för vilka dom skall rösta på !
           Nu har det kommit 2 st opinionsundersökningar samtidigt, nästan . Nämner inga namn ! Och när man läser dom då blir det amusing ! När det gäller Sverigedemokraterna så har dom på den ena 7,3 % på den andra 11,8 % .! Folkpartiet har på den ena 6,4 % på den andra 5,1 % Annars så är tendensen ungefär den samma ! Och media framhåller ständigt med förtjusning att 2 partier ligger under 4 % spärren ! Jag tycker det är lika viktigt att framhålla att 16 % , stod det på nån av dom, inte vet vilka dom skall rösta på !
           Jag vet att jag inte får det sämre oavsett vilka som vinner valet ! Det går att räkna ut med den ekonomiska situation jag är i som ensamboende pensionär ! Men det innebär inte att jag inte vet vilka jag skall rösta på ! Och röstar man på ett småparti så kan man med ett leende åse pajkastningen mellan de 2 stora partierna ! 
               Och oberoende av regering så är stigande export av varor o tjänster nyckeln till återhämtning ! Det behöver man inte vara Einstein för att räkna ut. Och Sverige ligger forfarande i den topp som har högst progressiva skatter i världen ! Det har jag som låginkomsttagare nytta av bl.a. ! Frågan är given ! Vågar nån öka skatterna o t.ex.höja retaurangmomsen ? Och när skall svenska folket förstå att BROMSEN tagit loven av skattesänkningar för oss pensionärer ? Och bromsen är inget som " hittats på " efter 2006 ! Jag är för rättvisa bedömningar i den svenska politiska debatten !
                Och glöm inte att ca 16 % av svenska folket enligt uppgift inte vet vilka dom skall rösta på !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0