Jag funderar ju lite ! Bara en månad kvar till OS i Sotji !

När det gäller juniorhockeyn så får man ju vara glad åt silvret ! Finlands " igelkottstaktik " gick hem mot Sverige som " stångade sig blodiga " mot den finska försvarsmuren ! Och verkade tappa orken !? Sen får vi se hur det går för seniorlaget i Sotji på OS ! Om en månad !
            Tour De Skie  har ju ochså genomförts ! Det liknade mest ett Norskt mästerskap ! Bland damerna saknades ju Kalla, Kowalszcuk o Björgen ! Och om norskorna skulle fått något motstånd så hade Kalla och Kowalszcuk fått medverka ! De enda som verkar komma upp i norskornas klass på längre distanser. Sprinten är det mera ovisst i ! Jag är lite bekymrad över att kanske Kalla blir den enda som kan vara förhoppning på. 
        När det gäller herrarna så vet man inte riktigt var man har Hellner o Johan Olsson ! För att ta medalj i t.ex. stafett så behöver nog Richardsson ? o Halvarsson ? ha dessa i toppform i laget ! 
           Jag tycker bredden verkar vara dålig bland dom som kör 5 km o längre i Sverige ! Kanske chansen att få medalj i sprint är större ?
         Men inte ger jag upp mina förhoppningar ! Och att över huvud få se på dessa tävlingar är bara det en upplevelse oavsett Sveriges insats ! O snart kör det som sagt igång ! Och hoppas fokus är på idrottslig vänskap o tävlingar o inte på nått annat ! En del i Sverige ville ju bojkotta OS i Peking t.ex. Det går ju o ta populistiska o politiska poäng på det mesta ! Håll fingrarna borta från  "avtryckeren", på alla sätt, under Olympiaden !!!!  Annars skall ni få med mig att göra ! O många andra som gillar idrott !
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0