Kriget i ankdammen fortsätter !

Man har ju varit med förr ! Så då vet man ju hur " skvalpet i ankdammen ökar " ju närmare valet man kommer ! Och så är det  ju " ingen är så usel som regeringen och inga är så ofelbara som oppositionen ". Det som är tråkigt är att det som är bra är " förbjudet att nämna "! För om vi tittar oss om i världen så har vi ju det bra på många sätt ! Oavsett regering !
              För min del som ensamboende pensionär  ändras ingenting oavsett vilka som vinner valet, den s.k BROMSEN i pensionssystemet finns oavsett och gör att skattesänkningar för pensionärerna inte märks då den tas i bruk ! 
            Tiden går ju så fort och nu kommer snillen att spekulera ! En del intressant kommer det ju att bli ! Bl.a. att kolla upp alla löften som getts och se hur de som tycker kärnkraft är bra skall komma överens med dom som vill ta bort den ! Och vad som händer i en värld utanför med ca 7 miljarder människor torde var ytterst viktigt för ett land med 9,5 miljoner innevånare ! Oavsett regering ! För stora delar av världen har ju fått känna på en lågkunjunktur sen 2008 som är bland de värsta sen kanske 1920-talet . Och nedgången i Sverige började egentligen på 1980-talet efter uppgångarna som inleddes efter 2 världskriget : Kassorna i landsting o kommuner minskade !
              O vintern fortsätter oavsett. Snötäcket i Askerssund späs  på . Men nu kyls ochså Östersjön o sjöarna ner ner i Sverige. Och februari räknas ju som den kallaste vintermånaden. Men det viktiga för mig är att fortsatt ha en optimistisk livsnjutar syn och att motionera på samma sätt som de sista 8 åren ! Minst fyra-fem dar i veckan !! Det ni ! O detta går väldigt bra även med kängor försedda med broddar !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0