Nää, det har jag svårt för !

Att gnälla, bland annat över enskilda ! Vare sig " grannen har det sämre eller bättre än jag har " så tycker jag att jag har det bra i Sverige ! Peka på ett land där alla har det lika bra ! Hittar ni det så är det bara o flytta dit ! Om jag flyttar så beror det inte på att jag vantrivs i mitt vackra land som beskådats från norr till söder under min levnad !
Utan detta beror på dess" bortskämda o gnällande folk som har oförmåga att se sig om i världen " ! Ett folk som jag ständigt förklarar för att " dom är ochså människor som bor i övriga världen "
Det är klart att man vill att alla skall ha det lika bra ! Jag tillhör den tredjedel som enligt uträkningar har det sämst i Sverige ! Men jag tycker ändå jag har ett bra liv ! Och jag hade inte haft några som helst problem med att bemöta, säga vad jag tycker till dom som ständigt skall ta politiska poäng på den grupp jag tillhör !
Och när jag hör uttryck som " att någon tar från de fattiga o ger till de rika " så frågar jag denna medmänniska om han hört talas om progressiva skatter ! Dessa progressiva skatter hjälper t.ex mig att ha den välfärd som jag har, som gör att det går runt ! Som ensamboende pensionär !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0