Och banne mig så vet jag om att det är tisdag idag ochså !

 Det är jag tacksam över ! Om man skall tro media i Sverige ang. hur uselt allt är i landet så får man ju vara glad för varje dag som går ! Men så är det ju innan ett val, " Sverige är uslare än någonsin " !
         Det där har jag lärt mig under årens lopp !  Så oavsett regering i september så fortsätter jag att vara optimistisk om Sverige ! Eftersom jag ständigt vänder på myntet när det gäller " pajkastandet " !
             Oavsett utgång av ett val ! Hur blir ett lands befolkning som hela tiden läser o hör negativa omdömen om sitt egna fosterland mer o mer innan valet och inte har den, kunskapen om " stenkastandet i glashuset " !
      Jag har ju fått vatten på min kvarn ! Jag hoppas ni såg programmet i tv i söndags , Medicin med Mosley !
         Och där blev jag bekräftad i min tes om hur t.ex.en människa, ett folk, kan negativiseras i sitt beteende via att få detta, negativiserandet, inprogrammerat i hjärnan ! Vilket leder till oroande för framtiden och dålig sömn t.ex. mm !
            Den undersökningen som gjordes som gick ut på att " inplantera optimism " i hjärnan på olika sätt visade bl.a. hos försökspersonerna som fick " lära sig att tänka optimistiskt "  tänkte optimistiskt o inte orade sig för framtiden t.ex. o levde flera år längre än dom som " såg dystert " på tillvaron !
                  Det är därför jag blir stärkt av mitt antagande, som jag haft i flera år innan detta program, att när man bara " pepprar ett folk i ett land, som har det så bra som det svenska efter omständigheterna,, med elände  i överkant " efter omständigheterna ! Jaa, då blir folket negativiserat och dras ner in nån slags apati där oroandet präglar vardagen ! Och okunskap om ett samhälle, i nuet o några årtionden innan, kan ochså leda till missförstånd " angående givna realiteter " oavsett regering !
                Som sagt för mig känns det optimistiskt att kunna slåss mot " negativismens väderkvarnar " i Sverige ! Och jag förgår med gott exempel genom att leva som jag lär ! Det visar bl.a. mina 8 år i Askersund !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0