Vad intressant ! Jag tackar så mycket för detta Staffan !

                   Jaa, jag är ochså väldigt glad över mina rötter o utnyttjar även dom för att förgylla mitt liv ! Vare sig dom heter Andersson/ Karlsson, Ekblom, Lander eller Geuken ! Utan dom hade jag väl inte varit nånting ! ?
 Detta urklipp från Ystad Allehand har jag fått mig tillsänt från Staffan ! Som sett namnet Geuken när han letade efter dödsannonsen efter en egen släkting . Fäste sig vid namnet eftersom det var ovanligt ! Sökte på namnet o hitta min blogg !
                  Och efter som jag har födelsedata på mormor Marias alla 13 syskon med namnet Geuken så kan jag utröna att det är mormors 7 år äldre syster Lousa det gäller ! Som dog redan 1923 ! Historiens vingslag !
 Men tyvärr är inte Lousa med på det här fotot från 1904 omkring ! För mormor Maria längst till vänster är det älsta barnet på bilden ! Alltså saknas det 7 äldre syskon ! Jaa, jag ärar bl.a. min mormor som lät mig själv gå till Skansen från Skeppargatan där jag ibland hälsade på henne i unga år ! Och att jag fick följa med henne, min gudmor, till Katolska kyrkan varje morgon vid besöken har jag inte mått illa av ! Jag tänker med förnöjelse på min kära mormor ! Vars armar jag ibland känner runt mig ! Även idag ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0