Vi skall ta ett exempel på vad jag nyss skrivit om !

I Sverige har vi en mediakoncern som kallar sig " fri och oberoende " ! Denna koncern gör ibland egna undersökningar ! Bla. annat har den kommit fram till " att jag är den ende " som  känner mig trygg i att åldras ! Det är nämligen så att denna undersökning  " via knapptryck i datan " visar att bara 1 av 50 är trygg med att åldras ! Det är ju några fler förståss, 5 på 250 eller 50 på 2500 o.s.v. 
                 Detta tros bl.a. på enl. koncernens undersökning att det saknas personal i äldreomsorgen ! Och då tas det ut elände i förskott ! Jag undrar om den här undersökningen bygger på vetenskaplig grund elller om den är statistiskt säkerställd ? Den här undersökningen anser jag vara ett inlägg i valdebatten ! Och därför kallar jag inte denna koncern " för fri och oberoende "
            Det är inte så länge sen som Socialstyrelsen gjorde en undersökning, brukarundersökning om vad dom tycker som bor på Äldereboenden ! Den undersökningen har jag relaterat till nånstans bland mina bloggar eller på facebook ! O den fick ju fram  positiva siffror ! Det går säkert att få fram undersökningen i datan ! Via hjälpmedel !
            Och det här visar ju vad jag relaterar till !  Det går " mer hem i stugorna " att oroa sig för framtiden än att glädja sig åt nuet och det som är positivt  !
               Och nu skall det snart gå ut o motioneras, trots att jag blev lite trött i går !  Tar det lite lugnare ! O i eftermiddag blir det ytterligare något positivt ! Träff på cafe med pensionärskompisar !
                 Det här kan man nog tänka lite mer på !  "Jag kan dö i morgon, som alla andra ! Skall jag  då förstöra min sista dag i livet  med att oroa mig för det som  inte finns facit på " ?  Carpe och Cea Diem oavsett....please !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0